Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování – Bc. Jaroslav MOČIGEMBA
Bc. Jaroslav MOČIGEMBA
Master's thesis
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
Procedures based on principle of HACCP of production the vegetable salad in the institution of public consume
Abstract:
Diplomová práce se bude zabývat bezpečnosti potravin se zaměřením na zeleninové saláty připravované ze syrové zeleniny. Bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti zeleninových salátu by mělo být dosaženo pomocí zavedení postupů založených na principech HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points = anylýza rizika a stanovení kritických kontrolních bodů). Před vytvořením systému HACCP a stanovením kritických …moreAbstract:
The thesis will address food safety, with a focus on vegetable salads prepared from raw vegetables. The safety and prevention of contamination of vegetable salads should be achieved through establishing procedures based on HACCP principles (Hazard Analysis and Critical Control Points). Before the creation of the HACCP system and the establishment of critical control points, it was essential to be aware …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2009
Accessible from:: 27. 4. 2009
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2009
- Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MOČIGEMBA, Jaroslav. \textit{Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování}. Online. Master's thesis. Ostrava: University of Ostrava, Faculty of Medicine. 2009. Available from: https://theses.cz/id/sj8zfv/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MOČIGEMBA, Jaroslav. Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování. Ostrava, 2009. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineMaster programme / field:
Public Health Care / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Stavebně technologický postup pro provádění zelené střechy bytového domu
Jan Šrubař -
Vybraná cvičení a pracovní postupy ve výuce bitmapové grafiky
Ryšánek Ryšánek -
Pracovní postup pracovníka pracoviště krizového řízení při řešení mimořádné události ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Prachatice.
Přemysl PŮBAL -
Bezpečnostní zásady při vytváření a provozování počítačových sítí
Lukáš HLUPÝ -
Vývoj jednotného systému varování a vyrozumění se zaměřením na technické prostředky vyrozumění orgánů státní správy a samosprávy při mimořádných událostech ve vybraném regionu
Petr Němec -
Využití UML při tvorbě informačních systémů
Dominik Ivanský -
Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení
Andrej Svitek -
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
Veronika Kukačková