Bc. Oleksandra Ovchynnikova

Master's thesis

Stanovení vitaminu C v doplňcích stravy

Determination of Vitamin C in Food Supplements
Anotácia:
Diplomová práce „Stanovení vitaminu C v doplňcích stravy“ se zabývá porovnáním koncentrace vitaminu C v šumivých tabletách a sypkých směsích, skladovaných v tubách s odlišnými uzávěry (s molekulárním sítem, se silikagelem a pouze samotný uzávěr) v průběhu skladování. Byla provedena analýza dvou šarží potravinových doplňků určených pro dospělou a dětskou populaci (Revital C vitamin 500 mg a MaxiVita …viac
Abstract:
The thesis „Determination of Vitamin C in Food Supplements“ is concerned with the comparison of vitamin C concentration levels in effervescent tablets and bulk mixtures stored in tubes with different closures (molecular sieve, silica gel, and the solitary closure) after a certain storage time. Two batches of dietary supplements for adult and juvenile populations were analyzed (Revital vitamin C 500 …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology