Bc. Veronika Bobková

Bakalářská práce

Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty

The most offered food attachments in Czech restaurants and their nutritional value
Anotace:
Cílem této práce je provést průzkum ve vybraných českých restauracích a zjistit, jaké přílohy jsou nejčastěji nabízené. Při dosahování tohoto cíle je možné také posoudit, zda vybrané české restaurace preferují nabídku příloh s ohledem na zdravou výživu. V teoretické části je využito deskripce k popsání nabízených příloh. Zároveň je použita také metoda rešerše. Je provedena analýza nabízených příloh …více
Abstract:
The aim of this work is to do a survey in selected Czech restaurants and find out what supplements are most often offered. In achieving this goal, it is also possible to assess whether selected Czech restaurants prefer to offer side dishes with regard to healthy nutrition. The description is used n the theoretical part to describe the offered attachments. The research method is also used. The analysis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/zb5rd/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze