Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty – Bc. Veronika Bobková
Bc. Veronika Bobková
Bakalářská práce
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
The most offered food attachments in Czech restaurants and their nutritional value
Anotace:
Cílem této práce je provést průzkum ve vybraných českých restauracích a zjistit, jaké přílohy jsou nejčastěji nabízené. Při dosahování tohoto cíle je možné také posoudit, zda vybrané české restaurace preferují nabídku příloh s ohledem na zdravou výživu. V teoretické části je využito deskripce k popsání nabízených příloh. Zároveň je použita také metoda rešerše. Je provedena analýza nabízených příloh …víceAbstract:
The aim of this work is to do a survey in selected Czech restaurants and find out what supplements are most often offered. In achieving this goal, it is also possible to assess whether selected Czech restaurants prefer to offer side dishes with regard to healthy nutrition. The description is used n the theoretical part to describe the offered attachments. The research method is also used. The analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/zb5rd/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BOBKOVÁ, Veronika. \textit{Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/soltzv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Zdravé stravování v současné společnosti
Tereza Nedvědová -
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Julius Mock -
Posouzení energetické a biologické hodnoty stravy žáků ZŠ
Markéta NOVÁ -
Zdroje energie zaměřené na výrobu tepla a elektrické energie
Lukáš NEUMANN -
Obecne vlastnené zdroje obnoviteľnej energie v kontexte energetickej demokracie
Barbora Adamková -
Obnovitelné zdroje energie v podmínkách České republiky
Monika Moravcová -
Zdroje elektrické energie a jejich síťová vazba do průmyslové oblasti
Lukáš NEUMANN -
Obnovitelné zdroje energie a jejich přínos pro rozvoj obcí
Jiří Haloun