Dominika ZAČALOVÁ

Bakalářská práce

Stanovení stravitelnosti ve vybraných druzích netradičních cereálií

Determination of digestibility in chosen non-traditional cereal varieties
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá stravitelností vybraných netradičních druhů obilovin. V teoretické části práce jsou charakterizovány obiloviny jako takové, jejich chemické složení a vlastnosti. Dále jsou charakterizovány jednotlivé druhy obilovin běžně pěstované v České republice a některé netradiční druhy. Další kapitola je věnována stravitelnosti, trávicí soustavě a mechanizmu trávení základních živin …více
Abstract:
Bachelor thesis deals with the digestibility of selected non-traditional types of cereals. The theoretical part characterizes cereals, their chemical composition and properties. Further there are characterized the individual cereals commonly grown in the Czech Republic and some unusual species. Another chapter is devoted to digestion, digestive system and the mechanism of digestion of essential nutrients …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2010
Identifikátor: 15062

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ZAČALOVÁ, Dominika. Stanovení stravitelnosti ve vybraných druzích netradičních cereálií. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin