Intervenční programy podporující zdraví – Bc. Lucie Drlíková
Bc. Lucie Drlíková
Bakalářská práce
Intervenční programy podporující zdraví
Intervention programmes promoting health
Anotace:
Bakalářská práce "Intervenční programy podporující zdraví" se zabývá popisem vybraných programů pro děti, které se týkají školního stravování a zdravého životního stylu. Tyto programy spolu se systémem školního stravování v České republice jsou v práci porovnány s Velkou Británií. Následuje zhodnocení programů s popisem nesrovnalostí a zajímavostí, které se jich týkají.Abstract:
The thesis Intervention Programmes Promoting Health deals with the description of the selected children's programmes which relate to the school meals and a healthy lifestyle. These programmes together with the system of the school meals in the Czech Republic are compared with Great Britain. Subsequently, there is an evaluation of the programmes with a description of the discrepancies and interesting …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/zl3lb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
- Oponent: MUDr. Kateřina Kapounková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu
Práce na příbuzné téma
-
Designing educational programmes in ELT
Eva Bradíková -
Filmové vzdělávací programy pro ZŠ: České historické filmy jako edukační prostředek
Linda Petrášová -
Preventivní programy se zaměřením na správné stravování na 1. stupni základní školy
Jana Galetková -
Programy podporující zdraví na 1. stupni základních škol a využití vzdělávacího přístupu IBSE
Blanka PETRUŽÁLKOVÁ -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Analýza plnění normativu vybraných komodit spotřebního koše v systému školního stravování u žáků základních škol a návrh možnosti zlepšení limitních ukazatelů
Jan KOŇAŘÍK -
Zvýšení spotřeby potravinových zdrojů omega - 3 mastných kyselin v rámci spotřebního koše ve školní jídelně vybrané mateřské školy
Zdenek JEDLINSKI -
Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování
Kristýna Šťastná