Michaela Gavlasová

Master's thesis

Analýza konkurenceschopnosti podniku v potravinářském průmyslu

Analysis of the Competitiveness of a Company in the Food Industry
Abstract:
Cílem této diplomové práce je zpracování analýzy konkurenceschopnosti podniku v potravinářském odvětví. Práce je rozdělena do dvou částí, a to teoretické a praktické. První část práce je věnována základním pojmům souvisejících s úvodem do problematiky jako je podnik, podnikatel a podnikání. Následně jsou zmíněna obecná teoreticko-metodologická východiska pro zpracování analýzy a hodnocení konkurenceschopnosti …more
Abstract:
The aim of this master thesis is to prepare an analysis of competitiveness for a company in the food industry. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The first part of the thesis is devoted to basic concepts related to the introduction to issues such as enterprise, entrepreneur and business. Subsequently, the general theoretical and methodological basis for processing the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 5. 2022
  • Supervisor: Pavlína Křibíková
  • Reader: Jana Sopuchová

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB – Technická univerzita Ostrava