Ondřej Vacula

Bachelor's thesis

Kvalita potravin

The Food Quality
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kvality potravin a jejím vztahem k jakosti. Definuje také pojem bezpečnost potravin a popisuje základní hygienická opatření a požadavky na označování obalů jednotlivých výrobků. Práce se mimo jiné zabývá i stručným popisem spotřebních značek kvality, ať už na národní nebo evropské úrovni. Je zde uvedena i problematika týkající se dvojí kvality potravin …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the issue of food quality and its relationship to quality. It also defines the concept of food safety and describes the basic hygiene measures and labeling requirements for individual products. Among other things, the work deals with a brief description of quality consumers labels, whether at the national or European level. There are also issues related to the dual quality …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology