Iegor Remizov

Bakalářská práce

Organizace stravování ve velkých jednotkách

Organization of catering in large units
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou řízení a provozu stravovacího úseku ubytovacích zařízení. Cílem této bakalářské práce je analyzovat služby stravovacího úseku lázeňského hotelu Kriváň v Karlových Varech, provést hodnocení spokojenosti hostů se stravovacími službami hotelu, zjistit poměr stálých a sezonních pracovníků ve vztahu k hodnocení změn v počtu hotelových hostů v průběhu hlavní sezóny …více
Abstract:
The main topic of the bachelor thesis is food & beverage management and its organization in accommodation facilities. The main purpose of the bachelor thesis is analysis of catering service of Kriváň hotel in Karlovy Vary, the evaluation of the overall guest satisfaction with the provided catering service, determination of the relation between the number of full-time and seasonal/part-time employees …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2016
  • Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze