Vliv použitých surovin na jakost tepelně neopracovaných masných výrobků – Pavel Votava
Pavel Votava
Diplomová práce
Vliv použitých surovin na jakost tepelně neopracovaných masných výrobků
Influence of the raw materials to the quality of raw meat products
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo ověření možnosti použití zvěřiny na výrobu tepelně neopracovaných masných výrobků. V práci jsou popsány technologické požadavky, které musí splňovat maso jako surovina na jejich výrobu a uveden přehled používaných přídatných látek. Je popsán technologický postup výroby a jsou uvedeny některé druhy masa (maso z divokého prasete, antilopí a jelení maso) jako možná náhrada za …víceAbstract:
The aim of this thesis was to verify the possibility of using the venison for the production of raw meat products. There are describes the technological requirements to be met by meat as raw material for their production and provides an overview of the used additives. It describes the technological process of production and some types of meat (meat of wild boar, antelope and deer meat) as a possible …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOTAVA, Pavel. \textit{Vliv použitých surovin na jakost tepelně neopracovaných masných výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/stk9n5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka
Název
Vložil
Vloženo
Práva