Vliv použitých surovin na jakost tepelně neopracovaných masných výrobků – Pavel Votava
Pavel Votava
Master's thesis
Vliv použitých surovin na jakost tepelně neopracovaných masných výrobků
Influence of the raw materials to the quality of raw meat products
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo ověření možnosti použití zvěřiny na výrobu tepelně neopracovaných masných výrobků. V práci jsou popsány technologické požadavky, které musí splňovat maso jako surovina na jejich výrobu a uveden přehled používaných přídatných látek. Je popsán technologický postup výroby a jsou uvedeny některé druhy masa (maso z divokého prasete, antilopí a jelení maso) jako možná náhrada za …moreAbstract:
The aim of this thesis was to verify the possibility of using the venison for the production of raw meat products. There are describes the technological requirements to be met by meat as raw material for their production and provides an overview of the used additives. It describes the technological process of production and some types of meat (meat of wild boar, antelope and deer meat) as a possible …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VOTAVA, Pavel. \textit{Vliv použitých surovin na jakost tepelně neopracovaných masných výrobků}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2015. Available from: https://theses.cz/id/stk9n5/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Farm Products Quality and Processing / Farm Products Quality and Processing
Theses on a related topic
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights