Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti – Tomáš Göbl
Tomáš Göbl
Bakalářská práce
Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti
Possibilities of Improving Internal Audits of the Selected Company
Anotace:
Bakalářská práce je vypracována na téma: Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti. Cílem práce je realizovat a zhodnotit analýzu aktuálního stavu interních auditů na jednotlivých výrobních střediscích podniku a analýzu trendů ve výsledcích interních auditů z předešlých let. Na základě zjištěných výsledků definovat oblasti pro zlepšení interních auditů a učinit návrhy a vhodná doporučení …víceAbstract:
Bachelor thesis is elaborated on the topic: Possibilities of Improving Internal Audits of the Selected Company. The aim of the thesis is to realize and evaluate the analysis of the current state of internal audits at individual production centers of the company and the analysis of trends in the results of internal audits from previous years. Based on the findings, define areas for improvement of internal …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Göbl, Tomáš. Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyBakalářský studijní program / obor:
Systémové inženýrství a informatika / Řízení výroby a kvality
Práce na příbuzné téma
-
Řízení kvality služeb
Jan Riegert -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Marie KOCINOVÁ -
HACCP při výrobě a stáčení piva
Pavel Mrňa -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ