Ivana Pospíšilová

Bakalářská práce

Ekonomické hodnocení procesu výroby vína ve vinařském podniku

Economic evaluation of the wine production process in a winery
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním nákladů na výrobu vína v podmínkách malé vinařské společnosti s produkcí 8 000 l vína ročně. V literární části je popsána technologie výroby vína a její jednotlivé procesy. Ve vypracování je popsán modelový podnik, výběr využitého technologického zařízení na výrobu vína a vybavení modelového podniku. Dále je vypracována kalkulace nákladů na využití jednotlivých …více
Abstract:
The bachelor‘s thesis deals with the processing of wine production costs in the conditions of small winemaking company with the production of 8 000 liters of wine per year. The technology of wine production and its individual processes is described in the literature part. In the elaboration part there are following items described: a model company, selected technological equipment for the wine production …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavla Bukovská

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta