Dominik LAMPA
Bachelor's thesis
Dopady pandemie COVID-19 ve vybraném odvětví
Impact of the COVID-19 pandemic in a selected sector
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce je zhodnocení dopadů pandemie koronaviru na vybrané odvětví s porovnáním mezi ostatními státy EU. Tuto práci jsem si vybral, z důvodu aktuálnosti tématu. Cílem této práce je určit množství dopadů na vybrané odvětví v době koronavirové krize a porovnat jej s ostatními státy EU, to zahrnuje komparaci vládních opatřeních a následné zhodnocení. V práci jsou využity základní …moreAbstract:
The subject of this bachelor thesis is to assess the impact of the coronavirus pandemic on selected sectors with a comparison between other EU countries. I chose this thesis because of the topicality of the topic. The aim of this thesis is to determine the amount of impact on the selected industry during the coronavirus crisis and compare it with other EU countries, this includes a comparison of government …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Kateřina Mičudová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
LAMPA, Dominik. Dopady pandemie COVID-19 ve vybraném odvětví. Plzeň, 2023. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Marketing Management / Marketingové řízení
Theses on a related topic
-
Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
Lukáš Hruda -
Návrh a implementace etického kodexu v podniku působící v odvětví Stravování a pohostinství
Markéta Čiperová -
Dopad covidové krize na hospodaření podniků v sektoru ubytování, stravování a pohostinství v ČR a Německu
Mariia Selifanova -
Pohostinství a kultura stravování v Pardubicích a blízkém okolí v letech 1850-1918.
Tomáš Kalecký -
Ekonomické dopady koronavirové krize na stravování a pohostinství v České republice
Michal Pluhař -
Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravovaní a pohostinství v České republice
Veronika Brydláková -
Hodnocení finančního zdraví společnosti ze sektoru stravování a pohostinství
Hana Kubíčková -
Působení krizí na odvětví ubytování, stravování a pohostinství
Michal Kyjaňa