Lucie Almásyová

Bachelor's thesis

Japonská gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky

Japanese gastronomy in Prague- supply and demand
Abstract:
Cílem bakalářské práce je v první teoretické části charakterizovat a přiblížit japonskou gastronomii a stručně vymezit základní gastronomické pojmy. Praktická část se zabývá analýzou nabídky, popisem japonských restaurací a vzhledem k poptávce zkoumá potenciál japonských restaurací v Praze.
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to describe a japanese cuisine and to characterize main conception of basics in gastronomy. Next part analyses supply of japanese restaurants in Prague with regard to its demand.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 2. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 6. 2010
  • Supervisor: Jana Valentová
  • Reader: Lena Mlejnková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/22166