Karolína Beyerová
Bachelor's thesis
Trendy v současné gastronomii
Trends in contemporary gastronomy
Abstract:
Abstrakt Beyerová, K. Trendy v současné gastronomii [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. 76 stran. Bakalářská práce na téma Trendy v současné gastronomii je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická část se zaměřuje na historii gastronomie a její vývoj. Především se soustředí na vybrané gastronomické trendy dnešní doby, ale také na šéfkuchaře, kteří se zapsali do kulinářského podvědomí …moreAbstract:
Abstrakt: Beyerová, K. Trends in contemporary gastronomy. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2017. Total number of pages 76. The bachelor thesis on Trends in contemporary gastronomy is divided into three main parts. The theoretical part of the thesis focuses on the history of gastronomy and its development. Above all, it focuses on specific gastronomic trends …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2017
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Nicole Frýbortová -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.
Andrea GRÓFOVÁ -
Gastronomie, jako důležitá součást cestovního ruchu
Monika Lafková -
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
Barbora Lukášová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl