Karolína Beyerová
Bakalářská práce
Trendy v současné gastronomii
Trends in contemporary gastronomy
Anotace:
Abstrakt Beyerová, K. Trendy v současné gastronomii [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. 76 stran. Bakalářská práce na téma Trendy v současné gastronomii je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická část se zaměřuje na historii gastronomie a její vývoj. Především se soustředí na vybrané gastronomické trendy dnešní doby, ale také na šéfkuchaře, kteří se zapsali do kulinářského podvědomí …víceAbstract:
Abstrakt: Beyerová, K. Trends in contemporary gastronomy. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2017. Total number of pages 76. The bachelor thesis on Trends in contemporary gastronomy is divided into three main parts. The theoretical part of the thesis focuses on the history of gastronomy and its development. Above all, it focuses on specific gastronomic trends …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Nicole Frýbortová -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.
Andrea GRÓFOVÁ -
Gastronomie, jako důležitá součást cestovního ruchu
Monika Lafková -
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
Barbora Lukášová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl