Vliv zavlažování na kvalitu a výnosy červeného rybízu – Mgr. Helena Meyer, LL.M.
Mgr. Helena Meyer, LL.M.
Bakalářská práce
Vliv zavlažování na kvalitu a výnosy červeného rybízu
Influence of irrigation on quality and yield of red currant
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo zpracovat literární rešerši o dostupnosti vody pro rostliny červeného rybízu a o vlivu zavlažování na výnosy a kvalitu ovoce červeného rybízu. Součástí této práce byl i polní pokus, který proběhl ve vegetačním období roku 2017 v produkčním sadu červeného rybízu na území Štýrska (Rakousko) ve spolupráci s firmou Martin Jöbstl (Aibl). Cílem tohoto polního pokusu bylo …víceAbstract:
The aim of this study was to compile existing research on water accessibility for red currant plants and on the influence of irrigation on quality and yield of red currant fruit. Part of this study was also a field experiment, carried out in cooperation with Martin Jöbstl Company (Aibl) that took place during the 2017 vegetation period in the red currant production orchard located in Styria (Austria …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jaroslava Martinková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MEYER, Helena. \textit{Vliv zavlažování na kvalitu a výnosy červeného rybízu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/t4kgxj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Ekologické zemědělství / Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
Monika Ralenovská -
Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu
Kateřina RYSOVÁ -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Kvalita teplomilného ovoce v průběhu skladování
Jitka Čížková -
Hodnocení kvality minimálně opracovaného ovoce a zeleniny
Eva Koberová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
19. 4. 2018
Mach, J.
19. 4. 2018