Složení jednobuněčné řasy rodu Chlorella jako doplňku stravy a metody stanovení jednotlivých skupin látek – Bc. Martina Dosedělová
Bc. Martina Dosedělová
Bachelor's thesis
Složení jednobuněčné řasy rodu Chlorella jako doplňku stravy a metody stanovení jednotlivých skupin látek
Composition of unicellular algae of Chlorella genus as a food supplement and methods to determine of individual groups of compounds
Abstract:
Práce je věnována jednobuněčné řase rodu Chlorella, jejímu složení, použití jako doplňku stravy a metodám stanovení jednotlivých skupin látek. Byla provedena i stanovení jednotlivých látek v Chlerelle.Abstract:
This work is dedicated unicellular alga Chlorella, its composition, use as a food supplement and methods of determining individual groups of substances. We determinated of a major component in Chlerella.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 7. 2013
Thesis defence
- Date of defence: 28. 8. 2013
- Supervisor: Ing. Tomáš Hájek, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DOSEDĚLOVÁ, Martina. \textit{Složení jednobuněčné řasy rodu Chlorella jako doplňku stravy a metody stanovení jednotlivých skupin látek}. Online. Bachelor's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2013. Available from: https://theses.cz/id/t8yezj/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Dosedělová, Martina. Složení jednobuněčné řasy rodu Chlorella jako doplňku stravy a metody stanovení jednotlivých skupin látek. Pardubice, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Theses on a related topic
-
Moderní laboratorní metody při výrobě piva.
Anežka Prokopiusová -
Pozitivní účinky bioaktivních látek z řas Chlorella a Eustigmatos/Vischeria
Magdaléna ŠAFÁŘOVÁ