Stravovací a výživové zvyklosti studentů na vybrané střední škole – Jakub Mikoláš
Jakub Mikoláš
Bachelor's thesis
Stravovací a výživové zvyklosti studentů na vybrané střední škole
Eating and nutrition habits students in selected high school
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá stravovacími a výživovými zvyklostmi středoškoláků. Nejprve se zaměřuje na stěžejní zásady zdravé výživy a pitného režimu, dále pak pokračuje samotným výzkumem. Práce je založena na odborné literatuře a průzkumu pomocí dotazníků. Jejím cílem je zjistit, jak se žáci střední školy stravují, a zda to odpovídá zásadám zdravého stravování.Abstract:
This thesis deals with eating and dietary habits of the high school students. It focuses on the core principles of healthy eating and drinking first, then continues with the research itself. The work is based on the literature and survey using questionnaires. Its aim is to find out how the students of secondary school eat, and whether it complies with the principles of the healthy eating.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2016
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB9329
Thesis defence
- Date of defence: 27. 1. 2017
- Supervisor: doc. PaedDr. Dana Fialová, Ph.D.
- Reader: prof. Ing. Zdeněk Fiala, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MIKOLÁŠ, Jakub. \textit{Stravovací a výživové zvyklosti studentů na vybrané střední škole}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Education. 2016. Available from: https://theses.cz/id/t9l1yk/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specializace v pedagogice / Tělovýchovné a sportovní aktivity se zaměřením na vzdělávání, Základy techniky se zaměřením na vzdělávání
Theses on a related topic
-
Sledování obsahu selenu ve výživě vysokoškolských studentů
Zuzana KRATOCHVÍLOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
Aleksei Rinchinov
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights