Stravovací a výživové zvyklosti studentů na vybrané střední škole – Jakub Mikoláš
Jakub Mikoláš
Bakalářská práce
Stravovací a výživové zvyklosti studentů na vybrané střední škole
Eating and nutrition habits students in selected high school
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá stravovacími a výživovými zvyklostmi středoškoláků. Nejprve se zaměřuje na stěžejní zásady zdravé výživy a pitného režimu, dále pak pokračuje samotným výzkumem. Práce je založena na odborné literatuře a průzkumu pomocí dotazníků. Jejím cílem je zjistit, jak se žáci střední školy stravují, a zda to odpovídá zásadám zdravého stravování.Abstract:
This thesis deals with eating and dietary habits of the high school students. It focuses on the core principles of healthy eating and drinking first, then continues with the research itself. The work is based on the literature and survey using questionnaires. Its aim is to find out how the students of secondary school eat, and whether it complies with the principles of the healthy eating.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2016
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB9329
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2017
- Vedoucí: doc. PaedDr. Dana Fialová, Ph.D.
- Oponent: prof. Ing. Zdeněk Fiala, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Tělovýchovné a sportovní aktivity se zaměřením na vzdělávání, Základy techniky se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Sledování obsahu selenu ve výživě vysokoškolských studentů
Zuzana KRATOCHVÍLOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Dafni Gkizi
Název
Vložil
Vloženo
Práva