Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů – Ing. Tereza Škorpilová
Ing. Tereza Škorpilová
Doctoral thesis
Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů
Monitoring of meat freshness based on the metabolomic profiles and other markers
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠKORPILOVÁ, Tereza. \textit{Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/ta6jk1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Food Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.