Bc. Natálie Sudová

Bakalářská práce

Cestování za tradičními dezerty

Traditional Dessert Tourism
Anotace:
Bakalářská práce je věnována tématu tradičních dezertů a jejich návaznosti na cestovní ruch. Cílem je zjistit povědomí veřejnosti a znalosti o tradičních sladkých jídlech, posoudit jakou roli nesou dezerty v různých kulturách a zjistit, zda je gastronomie u široké veřejnosti motivací pro cestovní ruch. Teoretická část pojednává o tradičních dezertech devíti evropských zemí. K jejímu zpracování byla …více
Abstract:
The Bachelor’s thesis is dedicated to the topic of traditional desserts and its connection to tourism. The aim is to ascertain public awareness and knowledge of traditional sweet meals, assess the importance of desserts in different cultures, and find out if gastronomy is a motivator for tourism among the general public. The theoretical part deeply analyzes traditional desserts of nine European countries …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/egys7/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Lada Petránková
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management

Práce na příbuzné téma