Analýza systému managementu kvality ve firmě ZOiGO-ZZ group s.r.o. – Bc. Petra Zonková
Bc. Petra Zonková
Master's thesis
Analýza systému managementu kvality ve firmě ZOiGO-ZZ group s.r.o.
Analysis of system quality management in the company ZOiGO- ZZ group s.r.o.
Anotácia:
Předmětem diplomové práce je Analýza systému managementu kvality. Teoretická část se zabývá základními pojmy kvality, normou ČSN EN ISO 9001:2009 a jejími požadavky, dále dodavatelskými vztahy a metodami pro hodnocení dodavatelů. V praktické části je provedena analýza zavedeného systému managementu kvality ve společnosti ZOiGO-ZZ group s.r.o. Další oblast se věnuje analýze hodnocení dodavatelů a následně …viacAbstract:
The subject of this thesis is the Analysis of the quality management system. The theoretical part deals with basic terms of quality, ČSN EN ISO 9001:2009 and its requirements, as well as supplier relationships, and methods for evaluation of suppliers. In the practical part analyzes established a quality management system in the company ZOiGO-ZZ group Ltd. Another section is devoted to the analysis …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
https://is.sting.cz/th/gcrre/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 5. 2013
- Vedúci: doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc.
- Oponent: Ing. Lucie Krausová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie StingSting academy
Master programme / odbor:
Economy and Management / Business Economy and Management
Práce na příbuzné téma
-
Systém managementu jakosti/Quality management system
Zuzana Marešová -
Management jakosti ve vztahu ke zvyšování spokojenosti zákazníka
Jan Hraba -
Rozvoj systému managementu kvality dodavatele automobilového průmyslu podle IATF 16949.
Petr Sekanina -
Food Quality Management
Jan Wegmann -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality jako nástroj snížení nákladů a zvýšení produktivity podniku
Daniel Stanko -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ