Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR – Ing. Kateřina KOPLOVÁ
Ing. Kateřina KOPLOVÁ
Diplomová práce
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
Knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů České republiky. Práce je rozdělena na dvě části. První část, část teoretická se zabývá základní charakteristikou a rozdělením alimentárních onemocnění. Dále se tato část zaměřuje na nejvíce rizikové potraviny, věnuje se bezpečné manipulaci s potravinami jakožto prevenci alimentárních nákaz …víceAbstract:
The aim of the diploma thesis was to determine and evaluate the level of knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic. The work is divided into two parts. The first part, the theoretical part deals with the basic characteristics and classification of alimentary disease. Furthermore, this part focuses on the most risky foods, deals with safe food handling as a prevention of alimentary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOPLOVÁ, Kateřina. Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR. Ostrava, 2022. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Lékařská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ochrana a podpora veřejného zdraví / Ochrana a podpora veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Vyhodnocení rizika přenosu alimentárních onemocnění při kontaktu se zvířaty a zacházení s živočišnými produkty u dětí školního věku.
Pavlína MAROUSKOVÁ -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování
Jana Hájková -
ALIMENTÁRNÍ NÁKAZY A JEJICH ZDRAVOTNÍ RIZIKA
Zuzana Konečná -
Bezpečnost potravin podávaných ve školských stravovacích zařízeních
Šárka Buštíková -
PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ A VYHODNOCENÍ REŽIJNÍCH NÁKLADŮ V
Arne Žurek -
Otravy z potravin způsobené mikrooganismy
Lucie HOSTAČNÁ -
Zoonózy jako rizikový faktor zoorehabilitace
Adéla Nováková