Ing. Kateřina KOPLOVÁ

Master's thesis

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR

Knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů České republiky. Práce je rozdělena na dvě části. První část, část teoretická se zabývá základní charakteristikou a rozdělením alimentárních onemocnění. Dále se tato část zaměřuje na nejvíce rizikové potraviny, věnuje se bezpečné manipulaci s potravinami jakožto prevenci alimentárních nákaz …more
Abstract:
The aim of the diploma thesis was to determine and evaluate the level of knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic. The work is divided into two parts. The first part, the theoretical part deals with the basic characteristics and classification of alimentary disease. Furthermore, this part focuses on the most risky foods, deals with safe food handling as a prevention of alimentary …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOPLOVÁ, Kateřina. Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR. Ostrava, 2022. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta