Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR – Ing. Kateřina KOPLOVÁ
Ing. Kateřina KOPLOVÁ
Master's thesis
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
Knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů České republiky. Práce je rozdělena na dvě části. První část, část teoretická se zabývá základní charakteristikou a rozdělením alimentárních onemocnění. Dále se tato část zaměřuje na nejvíce rizikové potraviny, věnuje se bezpečné manipulaci s potravinami jakožto prevenci alimentárních nákaz …moreAbstract:
The aim of the diploma thesis was to determine and evaluate the level of knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic. The work is divided into two parts. The first part, the theoretical part deals with the basic characteristics and classification of alimentary disease. Furthermore, this part focuses on the most risky foods, deals with safe food handling as a prevention of alimentary …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOPLOVÁ, Kateřina. Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR. Ostrava, 2022. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineMaster programme / field:
Protecting and Promoting of Public Health / Protecting and Promoting of Public Health
Theses on a related topic
-
Vyhodnocení rizika přenosu alimentárních onemocnění při kontaktu se zvířaty a zacházení s živočišnými produkty u dětí školního věku.
Pavlína MAROUSKOVÁ -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování
Jana Hájková -
ALIMENTÁRNÍ NÁKAZY A JEJICH ZDRAVOTNÍ RIZIKA
Zuzana Konečná -
Bezpečnost potravin podávaných ve školských stravovacích zařízeních
Šárka Buštíková -
PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ A VYHODNOCENÍ REŽIJNÍCH NÁKLADŮ V
Arne Žurek -
Otravy z potravin způsobené mikrooganismy
Lucie HOSTAČNÁ -
Zoonózy jako rizikový faktor zoorehabilitace
Adéla Nováková