Kypřidla a protein v pekařských technologiích – Petra Hegerová
Petra Hegerová
Bakalářská práce
Kypřidla a protein v pekařských technologiích
Raising agents and protein in baking technologies
Anotace:
Bakalářská práce „Kypřidla a protein v pekařských technologiích“ je rozdělena do tří částí. V první části jsou popsány způsoby kypření, jednotlivá kypřidla a jejich výroba. V druhé části jsou zmiňovány studie, ve kterých bylo použito různých kypřidel a proteinů a byl zkoumán jejich dopad na výsledné produkty. Třetí-praktická část je zaměřena na hodnocení vybraných kypřidel a jejich vliv na výsledný …víceAbstract:
Bachelor thesis „Raising agents and protein in baking technologies“ is divided in three parts. In the first part are described possible ways of loosening, individual raising agents and its production. In the second part are mentioned studies in which has been used various types of raising agents and proteins and their impact on final products has been examined. The third - practical part is focused …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
- Oponent: Jindřiška Kučerová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin