Petra Hegerová

Bakalářská práce

Kypřidla a protein v pekařských technologiích

Raising agents and protein in baking technologies
Anotace:
Bakalářská práce „Kypřidla a protein v pekařských technologiích“ je rozdělena do tří částí. V první části jsou popsány způsoby kypření, jednotlivá kypřidla a jejich výroba. V druhé části jsou zmiňovány studie, ve kterých bylo použito různých kypřidel a proteinů a byl zkoumán jejich dopad na výsledné produkty. Třetí-praktická část je zaměřena na hodnocení vybraných kypřidel a jejich vliv na výsledný …více
Abstract:
Bachelor thesis „Raising agents and protein in baking technologies“ is divided in three parts. In the first part are described possible ways of loosening, individual raising agents and its production. In the second part are mentioned studies in which has been used various types of raising agents and proteins and their impact on final products has been examined. The third - practical part is focused …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
  • Oponent: Jindřiška Kučerová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma