Faktory ovlivňující rozvoj ekologického zemědělství v Ugandě – Barbora Pektorová
Barbora Pektorová
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující rozvoj ekologického zemědělství v Ugandě
Factors affecting the development of organic agriculture in Uganda
Anotácia:
Bakalářská práce na téma Faktory ovlivňující rozvoj ekologického zemědělství v Ugandě si kladla za cíl definování faktorů, které ovlivňují rozvoj ekologického zemědělství v této zemi. K dosažení cíle byla zvolena analýza PESTLE a analýza zainteresovaných stran. K provedení analýz byly definovány dílčí oblasti PESTLE analýzy, u kterých byl předpoklad možného ovlivnění rozvoje ekologického zemědělství …viacAbstract:
The bachelor thesis Factors affecting the development of organic agriculture in Uganda was aimed at defining the factors that influence the development of organic agriculture in this country. The PESTLE analysis and analysis of stakeholders were used for achieve the main goal. Particular factors of PESTLE, which could affect the development of OA in Uganda, were defined for needed analysis. Then their …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Tomáš Lošák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PEKTOROVÁ, Barbora. \textit{Faktory ovlivňující rozvoj ekologického zemědělství v~Ugandě}. Online. Bakalárska práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Regional Development and International Studies. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/tog779/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMendel University in Brno
Faculty of Regional Development and International StudiesBachelor programme / odbor:
International Territorial Studies / International Development Studies
Práce na příbuzné téma
-
Analýza zainteresovaných stran u vybraného studentského projektu
Dominik Šikut -
Koncepce CSR ve výrobním podniku a její vnímání ze strany zainteresovaných stran
Kateřina Haklová -
Analýza zainteresovaných stran v projektech ICT
Ilja Holub -
Analýza zainteresovaných stran v PM
Tomáš Májský -
Kultura organizace jako prostor pro zlepšení loajality
Jiří Dvořák -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková
Názov
Vložil
Vložené
Práva