Bc. Veronika Bieliková

Bakalářská práce

Prevádzka stravovacieho zariadenia (reštauračná forma )

Operation of catering equipment (restaurant form)
Abstract:
Abstract BIELIKOVÁ, Veronika. Operation of catering equipment (Restaurant form). [Bachelor’s dissertation]The Institute of Hospitality Management: 2015,s.56 The Bachelor thesis is focused with the operation of catering equipment in Czech restaurants. Text work consists of three parts: theoretical, analytical and stating suggestion. The theoretical part describes the actual in operation equipment accordance …více
Abstract:
Abstrakt BIELIKOVÁ, Veronika. Prevádzka stravovacieho zariadenia ( Reštauračná forma ). (Bakalárska práca). Vysoká škola hotelová. Praha : 2015 s.56 Bakalárska práca sa zaoberá prevádzkou stravovacieho zariadenia v českých reštauráciách. Text práce sa skladá z troch častí: teoretickej, analytickej a návrhovej. Teoretická časť popisuje samotné zriaďovanie prevádzky podľa zákonov k ním príslušných, marketingový …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 1. 2016
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze