Lenka Floriánová
Bakalářská práce
Nové trendy v cukrářství
New trends in confectioners
Anotace:
Bakalářská práce " Nové trendy v cukrářství" zahrnuje základní rozdělení a popis surovin využívající se v cukrářství. Hlavní částí práce je popis nových materiálů, technologických postupů a druhů zdobení. Práce obsahuje i vývoj a historii cukrářského řemesla a rozdíly mezi tradiční a moderní cukrařinou. Ve své práci uvádím i použití různých druhů směsí a polotovarů, které se v cukrářství používají …víceAbstract:
Bachelor thesis is about new trends in confectioners. This thesis contains the dividing and specification of materials and using it for baking. Next part itis focused on new and modern materials and techniques. The differences between traditional and modern materials and techniques, also characteristic and the evolution of new trend in decoration and design is mentioned. In this thesis, I also commented …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Tradice Velikonoc, výtvarné techniky zdobení kraslic
Petra POSPÍCHALOVÁ -
Možnosti zdobení a řemeslné úpravy pomocí speciálních technik
Karel Šavrda -
Nové trendy v cukrářství
Alena Trojanová -
New Trends of Business Management in International Environment
Yutong Lei -
Marketing Strategy of the Company in Terms of New Trends in Nutrition
Iryna Trylis -
ERP system, new trends, processes of system selection, sales, implementation and support
David Duranti -
New Trends in Recruitment Strategies
Isabelle Toscani -
New Trends in Cloud Computing
Victoria Štefániková
Název
Vložil
Vloženo
Práva