Olga Radchych

Diplomová práce

SMED v potravinářském průmyslu

SMED in the food industry
Anotace:
Tato diplomová práce má za cil ověřit účinnost implementace metody SMED integrované s jinými nástroje lean managementu ve společnosti potravinářského průmyslu. Metodický práce je vedena pomoci postupu DMAIC a využívá nástroje a techniky štíhlé výroby, jako je SIPOC, Spaghetti diagram, vývojový diagram, Ishikawa diagram, analýza plýtvání, kontrolní plán a A3 report. Aktuální výsledky implementace ukazují …více
Abstract:
This diploma thesis aims to verify the effectiveness of the implementation of the SMED method integrated with other process improvement application tools in the food industry. This thesis is conducted using the DMAIC method and uses lean manufacturing tools and techniques such as SIPOC, Spaghetti diagram, flow chart, Ishikawa diagram, waste analysis, control plan and A3 report. The current implementation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 8. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2021
  • Vedoucí: Felipe Martínez
  • Oponent: Martin Košč

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/83691