Bc. Kateřina RAKOVÁ
Bachelor's thesis
Mikrobiologie vajec tržní sítě
Microbiology of eggs obtained from distribution chain
Abstract:
Předmětem bakalářské práce je téma Mikrobiologie vajec tržní sítě, se zaměřením na způsoby možné kontaminace a druhy mikroorganismů, které tuto kontaminaci způsobují. Výsledkem práce je přehled o základních způsobech chovů nosnic, informace o struktuře, chemickém složení vajec a také jejich fyzikálních vlastnostech.Abstract:
Bachelor thesis{\crq} subject is Microbiology of retail-sold eggs. Thesis focuses on possible ways of egg{\crq}s contamination and it describes different species of micro-organisms which evoke this contamination. The result of my thesis is summary of main methods of layers, information about chemist and physical properties.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Accessible from:: 2. 6. 2008
Identifier:
7747
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2008
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
RAKOVÁ, Kateřina. Mikrobiologie vajec tržní sítě. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Mikrobiální kontaminace vajec v různých systémech ustájení
Eliška Nemrichová -
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
Zbyněk Zemánek -
Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
Barbora HOSNEDLOVÁ -
Příprava kompozitu Ag@SiO2 pro odstraňování mikrobiální kontaminace vod
Vojtěch ŠARAFÍN -
Mikrobiologické riziko vnitřní kontaminace semen určených ke konzumaci po naklíčení
Lucie Prášková -
Možnosti ovlivnění mikrobiální kontaminace sušených plodů
Eliška Dlouhá -
Mikrobiální kontaminace medů
Tereza Sojková -
Mikrobiální kontaminace při výrobě a prodeji lahůdkářských výrobků
Kateřina Stojanová