PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE – Nikola Dufková
Nikola Dufková
Bakalářská práce
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na rozbor postupu při zakládání nového podnikatelského subjektu v oboru gastronomie v současné době a snaží se na hypotetickém příkladu založení nové restaurace navrhnout efektivní řešení. Zkoumány byly některé typy analýz pro oblast gastronomie, trendy dalšího vývoje v odvětví a také názory zkušených podnikatelů. Vyvozené závěry pak byly uplatněny v návrhové části, poukázáno …víceAbstract:
Process of establishing a business entity in the field of gastronomy This bachelor´s thesis focuses on the analysis of procedure for the establishment of a new business entity in the field of gastronomy these days and it is trying to design effective solutions on hypothetical example of the establishment of a new restaurant. Examined were some types of analyzes for the field of gastronomy, trends of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 10. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/tuidae/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 9. 2015
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Analýza konkurence hotelové restaurace
Patrik Gloger -
Analýza konkurence restaurace
Tomáš Hruzík -
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
Mariami Denosashvili -
Analýza vztahů se zákazníky se zaměřením na cestovní ruch
Zuzana Benešová -
Zapojení zákazníka (Customer involvement) do procesu návrhu produktu
Jakub Janíček -
Customer Relationship Management
Tereza Otčenášková -
Customer experience v bankovním prostředí
Anna Michálková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mišková, I.
4. 10. 2015