Mgr. Andrea Zachová

Bakalářská práce

Les traditions de Noël in France

Chrismas traditions in France
Abstract:
This essay includes three methodical sheets based on the texts chosen from the Internet, a cassette and a book called « The best chocolate desserts of a great chef » written by Martin Nouet. These three methodical sheets can be used at teaching French. Each sheet starts with a short structured lesson. The first methodical sheet includes a text, grammar (present imperative) and also exercises with the …více
Abstract:
Tato práce obsahuje tři metodické listy založené na textech vybraných z knihy « Nejlepší čokoládové dezerty velkého šéfkuchaře » od Martina Noueta, z internetu a kazety. Tyto tři metodické listy mohou být využity při výuce francouzského jazyka. Každý list začíná krátkou strukturou lekce. První metodický list obsahuje text, gramatiku (rozkazovací čas přítomný) a cvičení s opravou, druhý obsahuje dva …více
 
 
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2007

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2007
  • Vedoucí: doc. PhDr. Naděžda Krsková, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta