Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu – Bc. Klára Lukůvková
Bc. Klára Lukůvková
Bachelor's thesis
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
Use of new gastronomic trends in the restaurant menu
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is the analysis and use of new trends in hotels and restaurants. Based on the professional literature, the theory will clarify concepts such as gastronomy, hotel services, the importance of new gastronomic terminology and current trends in gastronomy. The work will also include research and comparison of the use of new trends in accommodation facilities and restaurants …moreAbstract:
Cieľom bakalárskej práce je analýza a využitie nových trendov v hoteloch a reštauráciách. Na základe odbornej literatúry budú v teórii objasnené pojmy ako gastronómia, služby hotelu, význam novej gastronomickej terminológie a aktuálne trendy v gastronómii. Súčasťou práce bude taktiež výskum a porovnanie využitia nových trendov v ubytovacom zariadení a v reštaurácii. Výsledkom práce bude aplikácia nových …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 6. 2021
Identifier:
https://is.slu.cz/th/jh2kp/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 8. 2021
- Supervisor: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
- Reader: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LUKŮVKOVÁ, Klára. \textit{Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu}. Online. Bachelor's thesis. Opava: Silesian University in Opava, School of Business Administration in Karvina. 2021. Available from: https://theses.cz/id/u0tq0p/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSilesian University in Opava
School of Business Administration in KarvinaBachelor programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management
Theses on a related topic
-
Trendy v hotelnictví a aplikace na vybraném hotelu
Hoang Mi Nguyen -
Trendy hotelnictví v roce 2018
Anna Smrkovská -
Využití nových trendů v marketingové komunikaci pro Hotel Grund Resort Golf & Ski
Kateřina Háková -
Trendy v hotelnictví pro rok 2016
Iuliia Ismagilova -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Trendy v kuchyňských technologiích
Michaela Koldinská -
Trends in hotel industry services in Russia
Maria Oleynik -
Reputation management in hotel marketing
Ekaterina Semina