Jitka Kalinová
Bakalářská práce
Exotické ovoce v gastronomii
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá seznámením převážně s netradičními druhy exotického ovoce. Definuje vybrané druhy exotického ovoce, jak se konzumují a jak je lze následně uplatnit v gastronomii. Práce obsahuje několik tabulek, které zhodnocují například kolik se v České republice zkonzumuje ročně ovoce či jaké množství exotického ovoce dovážíme k nám a vyvážíme do zahraničí.Abstract:
The bachelor's thesis deals with acquaintance mainly with non-traditional types of exotic fruits. It defines selected types of exotic fruits, how they are consumed and how they can be subsequently used in gastronomy. The work contains several tables that evaluate, for example, how much fruit is consumed annually in the Czech Republic or how much exotic fruit we import to us and export abroad.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor:
http://theses.cz/id/u37ozk/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2021
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková -
Enogastronomie v Champagni
Anna Dostálová -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Výživa pacientů v intenzivní péči
Andrea Ondrášková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva
Petr Janeček
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Sellnerová, N.
29. 9. 2021