Viktorie Vlková
Bachelor's thesis
Analýza trhu rychlého občerstvení
Analysis of the fast food market
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit aktuální situaci na trhu s rychlým občerstvením na území České republiky a její aktuální trendy s prognózou do budoucna, která by mohla pomoci budoucím podnikatelům či investorům, pokud by se rozmýšleli nad vstupem do odvětví. Dále je cílem zhodnotit míru implementace vybraných světových i lokálních trendů týkající se stravování a porovnat ji s očekáváním spotřebitelů …moreAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to evaluate the current situation on the fast food market in the Czech republic to help future entrepreneurs or investors in entering the market. Another aim is to evaluate extent of implementation of global and local trends in food services in the Czech market and to compare it with the expectations of customers in order to find possible market niches. Two quantitative …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 2. 2019
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/77358
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2019
- Supervisor: Jana Müllerová
- Reader: Ivana Svobodová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/77358
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Ekonomika a management / Arts Management
Theses on a related topic
-
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková -
Assessment of the American Fast Food Chain CHIPOTLE MEXICAN GRILL, Inc. and Recommendations for Improving its Business Strategy
Eduard Arshamyan -
The Language of Advertising: Analysis of Advertising Slogans in Fast Food Industry
Adela Pilátová -
The Fast Food Phenomenon
Andrea HAYNES -
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
Nela Juhásová -
Hospitality market segment profile - families
Vendula Hartvichová -
Starting a business in hospitality industry through innovations
Aleksandra Zinoveva -
Posouzení strategického postavení firmy na trhu rychlého občerstvení
Lucie Vaňková