Bc. Jindřich ZDRÁHAL

Master's thesis

Výživa sportovců v období vrcholové přípravy

Sportsmens nutrition in period of the top performance preparation
Anotácia:
Práce je zaměřena na výživu sportovců v období intenzivního tréninku. Posuzuje vhodnost použití potravinového doplňku ve výživě sportovce. Porovnává jednotlivé složky potravi-nového doplňku winner uváděné výrobcem se skutečně zjištěnými hodnotami po jednom roce skladování. Z uvedených výsledků vyplývá, průměrná vlhkost potravního doplňku winner 5,69 %, obsah bílkovin 13,83 %, tuku 3,46 %, vlákniny …viac
Abstract:
This dissertation is aimed on sportmens nutrition in period of the top performance prepa-ration. Assess the appropriateness of using food suplement in sportsmen nutrition. Com-pares the different components specified by the manufacturer of food suplement winner with actually analyzed values after one year storage. The results show, that avarge humidity of food suplement winner was 5,69 %, protein content …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 15044

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ZDRÁHAL, Jindřich. Výživa sportovců v období vrcholové přípravy. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production