Petr Vrzal

Bakalářská práce

Finanční analýza výrobce homogenizovaných potravinářských přípravků a dietních potravin

Financial Analysis of a Manufacturer of Homogenized Food Preparations and Diet Foods
Anotace:
Tématem bakalářská práce je finanční analýza anonymní společnosti Sportovní firma, s.r.o. v období 2017-2021. Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci podniku a navrhnout doporučení. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vymezuje teoretická východiska finanční analýzy a metody finanční analýzy. V praktické části je charakterizována analyzovaná společnost a následně …více
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is the financial analysis of an anonymous company, Sports Company, Ltd. in the period 2017-2021. The aim of the bachelor thesis is to evaluate the financial situation of the company and propose recommendations. The thesis is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part defines the theoretical background of financial analysis and methods of financial …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
  • Vedoucí: Xenie Lukoszová
  • Oponent: Marek Kubis

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava