Lenka CHALOUPKOVÁ

Bachelor's thesis

Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování

High school students knowledge of Good manufacturing practices and Good hygiene practices
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje zjištění úrovně znalostí správné výrobní a hygienické praxe u studentů středních škol se zaměřením na stravování. Bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. Má za cíl porovnat úroveň znalostí studentů prvních ročníků se studenty třetích ročníků téhož oboru. Teoretická část popisuje zásady správné výrobní a hygienické praxe a systém založený na principu HACCP …more
Abstract:
The focus of this bachelor thesis is to establish the level of knowledge of good manufacturing and hygienic practice for students of high schools specializing in nutrition. This bachelor thesis consists of both theoretical and practical parts. The objective is to compare the level of knowledge between first-year students with those of third-year students within the same field, to determine whether …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2019
  • Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CHALOUPKOVÁ, Lenka. Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta