Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování – Lenka CHALOUPKOVÁ
Lenka CHALOUPKOVÁ
Bachelor's thesis
Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování
High school students knowledge of Good manufacturing practices and Good hygiene practices
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje zjištění úrovně znalostí správné výrobní a hygienické praxe u studentů středních škol se zaměřením na stravování. Bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. Má za cíl porovnat úroveň znalostí studentů prvních ročníků se studenty třetích ročníků téhož oboru. Teoretická část popisuje zásady správné výrobní a hygienické praxe a systém založený na principu HACCP …moreAbstract:
The focus of this bachelor thesis is to establish the level of knowledge of good manufacturing and hygienic practice for students of high schools specializing in nutrition. This bachelor thesis consists of both theoretical and practical parts. The objective is to compare the level of knowledge between first-year students with those of third-year students within the same field, to determine whether …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2019
- Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CHALOUPKOVÁ, Lenka. \textit{Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování}. Online. Bachelor's thesis. Ostrava: University of Ostrava, Faculty of Medicine. 2019. Available from: https://theses.cz/id/uc1wyc/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
CHALOUPKOVÁ, Lenka. Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Specialization in Health Service-Combined Study / Nutritional Therapist
Theses on a related topic
-
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
Jiří SMOLA -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
Jiří SMOLA -
Hygiena v antickém Římě
Patricie PRAŽÁKOVÁ -
Hygiena v antickém Římě v období republiky
Patricie PRAŽÁKOVÁ -
Stres a duševní hygiena v manažerské praxi
Lucie Novotná -
Osobní hygiena a prevence přenosných nemocí v myslivosti
Kamila HRACHOVCOVÁ