Využití potravin restauračního provozu dle komodit – Patrik Klos
Patrik Klos
Bachelor's thesis
Využití potravin restauračního provozu dle komodit
Use of Food in Restaurants According to Commodities
Abstract:
První z cílů bakalářské práce je seznámení s problematikou bezpečností potravin v České republice, například jaké jsou normy pro potraviny, které k nám proudí z jiných zemí, aby měli tu správnou kvalitu, nebo jaké jsou hygienické normy pro restaurační provoz. Druhá část se zabývá gastroodpadem. Bude se snažit objasnit, jaký a kolik odpadu vzniká v restauračním provozu a z čeho je složený. V praktické …moreAbstract:
The first objective of this thesis is to introduce the issue of food safety in the Czech Republic, for example what are the standards for food stuffs that flow from other countries to us to have the right quality or what are the hygienic standards for restaurant operations. The second part deals with food waste. It will try to clarify how much and how much waste is generated in the restaurant operation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KLOS, Patrik. \textit{Využití potravin restauračního provozu dle komodit}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2019. Available from: https://theses.cz/id/ucf4pg/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Klos, Patrik. Využití potravin restauračního provozu dle komodit . Uherské Hradiště, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Security of Society / Environmental Risk Management
Theses on a related topic
-
Cenové srovnání vybraných produktových kategorií bio a konvenčních potravin
Sabina Hummelova -
Možnosti využití PUR odpadu jako plniva v polymerní matrici
Tomáš Solařík -
Analýza nároků obcí na zpoplatnění produkce komunálního odpadu s cílem návrhu nového poplatku za produkci komunálního odpadu
Veronika Rašpličková -
Zpracování ethylen propylenového kaučukového odpadu a jeho následné využití
Kateřina Cholt Kučerová -
Vlastnosti, zpracování a využití styren butadienového kaučukového odpadu
Kamila Václavíková -
Využití technologického odpadu PA12 z technologie Multi Jet Fusion v procesu vstřikování
Václav Musil -
Spalování odpadů jako jedno z možností likvidace odpadů se zaměřením na postavení brněnské spalovny odpadů v odpadovém hospodářství České republiky
Karolína Vymazalová -
Analýza složení odpadu na trasách svozových automobilů
Michal Kubík