Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních – Věra Šmídová
Věra Šmídová
Bachelor's thesis
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Hazard Analysis System and Critical Control Points of Determination in the Catering Facilities
Abstract:
Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi …moreAbstract:
This bachelor thesis presents in its range the HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) system for food safety. The theoretical part is focused on legislation, food safety risks, and risks for the catering facilities. All of these give the fundamentals for creating the evaluated HACCP system. The practical part is based on the comparison and analysis of current and past legislation and its …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 5. 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠMÍDOVÁ, Věra. \textit{Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2020. Available from: https://theses.cz/id/uf11hc/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Šmídová, Věra. Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních. Uherské Hradiště, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Process Engineering / Risk Control
Theses on a related topic
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Zpracování a využití kuchyňských odpadů ze stravovacích zařízení pro energetické účely
Ha My Nguyenová -
Uvádění alergenů v podmínkách stravovacích zařízení
Tereza MALÁTOVÁ -
Odpad ze stravovacích zařízení
Jana Tománková -
EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ
Andrea Klinerová