Věra Šmídová

Bachelor's thesis

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních

Hazard Analysis System and Critical Control Points of Determination in the Catering Facilities
Abstract:
Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi …more
Abstract:
This bachelor thesis presents in its range the HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) system for food safety. The theoretical part is focused on legislation, food safety risks, and risks for the catering facilities. All of these give the fundamentals for creating the evaluated HACCP system. The practical part is based on the comparison and analysis of current and past legislation and its …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Slavomíra Vargová, PhD.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Šmídová, Věra. Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních. Uherské Hradiště, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe