Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních – Věra Šmídová
Věra Šmídová
Bakalářská práce
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Hazard Analysis System and Critical Control Points of Determination in the Catering Facilities
Anotace:
Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi …víceAbstract:
This bachelor thesis presents in its range the HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) system for food safety. The theoretical part is focused on legislation, food safety risks, and risks for the catering facilities. All of these give the fundamentals for creating the evaluated HACCP system. The practical part is based on the comparison and analysis of current and past legislation and its …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠMÍDOVÁ, Věra. \textit{Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/uf11hc/.
Jak správně citovat práci
Šmídová, Věra. Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních. Uherské Hradiště, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Zpracování a využití kuchyňských odpadů ze stravovacích zařízení pro energetické účely
Ha My Nguyenová -
Uvádění alergenů v podmínkách stravovacích zařízení
Tereza MALÁTOVÁ -
Odpad ze stravovacích zařízení
Jana Tománková -
EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ
Andrea Klinerová