Bc. Beáta Smažáková

Bakalářská práce

Návrh gastronomickej akcie

Proposal of Gastronomic Event
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to propose a gastronomic event, and to include, the selected trend in the offer of Artemis restaurant. The theoretical part focuses on the concepts related to the restaurant product and the selected trends. The proposal of the gastronomic event includes the preparation and implementation phase, including the expenses of the event, the creation of a tasting dinner paired …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je navrhnúť gastronomickú akciu, a zároveň vybraný trend aplikovať do ponuky reštaurácie Artemis. Teoretická časť je zameraná na pojmy spojené s produktom reštaurácie a s vybranými trendami. Návrh gastronomickej akcie zahŕňa prípravnú a realizačnú fázu, vrátane spracovania nákladovej stránky akcie, návrhu degustačnej večere párovanej s vínami, prácu s kalkuláciami. V praktickej …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/pvt5y/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Michaela Kramná

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management