Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce. – Martin Kulheim
Martin Kulheim
Bakalářská práce
Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
Assortment and quality parameters of distillates made from grapes and other fruits
Anotace:
Bakalářská práce „Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce“ byla zpracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2018 a 2019. Cílem této práce bylo charakterizovat různé druhy destilátů z hroznů a jiného ovoce, a to jak zahraniční, tak i ty domácí. Popisuje přípravu ovoce na kvas s využitím různých …víceAbstract:
The bachelor thesis "Assortment and quality parameters of distillates made from grapes and other fruits" was elaborated at the Institute of Post-Harvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture Mendel University in 2018 and 2019.The aim of this thesis was to characterize various types of distillates from grapes and other fruits produced domestically and abroad. It describes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Ivo Ondrášek, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení vybraných složek v ovocném destilátu metodou plynové chromatografie
Klára SLOUPOVÁ -
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
David Kejř -
Uvedení nové značky ovocného destilátu PETROV na trh
Richard Němec -
Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko
Vojtěch Helia -
Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů
Vít Melichar -
Stanovení obsahu methanolu v ovocném destilátu
Jana VESELÁ -
Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin.
Fabián Šimek