Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze – Markéta Musilová
Markéta Musilová
Master's thesis
Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
New trends in cultural tourism focusing on culinary tourism in Prague
Abstract:
Diplomová práce se zabývá novodobými trendy v oblasti kulinářského turismu v souvislosti s motivací turistů k účasti na kulinářských aktivitách ve městě. Hlavním cílem práce je analýza poptávky a nabídky v kulinářském turismu v Praze a posouzení, zda je Praha vyhledávanou kulinářskou destinací, či nikoliv. Teoretická část práce je sumarizací terminologie související s turismem, podstatná část je věnována …moreAbstract:
The diploma thesis deals with the modern trends in food tourism in terms of tourist motivation to participate in culinary activities in the city. The main aim of the thesis is to analyze demand and offer in food tourism in Prague and to assess whether Prague is a sought-after culinary destination or not. The theoretical part of the thesis is a summary of tourism-related terminology, a substantial part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 12. 2016
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/70527
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2018
- Supervisor: Markéta Dianová
- Reader: Milan Lindner
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/70527
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Ekonomika a management / Arts Management
Theses on a related topic
-
Kulturní památky Slovenska na Seznamu světového dědictví UNESCO. Volnočasový produkt se zaměřením na kulturní turismus.
Aneta Tranová -
Slavná lázeňská města Evropy. Volnočasový produkt se zaměřením na kulturní turismus
Adam Matýsek -
Moravské državy rodu Žerotínů. Volnočasový produkt se zaměřením na kulturní turismus.
Michaela Staňková -
Přínos Obchodního centra SAPA pro kulturní turismus a rozvoj vietnamské gastronomie
Hong Ngoc Bui -
Role industriálních památek pro kulturní turismus
Nela Štěpánová -
Gastronomie jako součást kulturního turismu
Rebeka Maria Kasapidu -
The sharing economy in Brazil: the case of gastronomy
Denisa Štěrbová -
Argentinská gastronomie z hlediska nabídky a poptávky v Praze
Karolína Štajnerová