Podnikání v gastronomii formou franchisingu – Markéta Šimáčková
Markéta Šimáčková
Bakalářská práce
Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Franchising as a form of entrepreneurship in gastronomy
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá volbou formy podnikání v gastronomii. Cílem této práce je usnadnění rozhodování při volbě vhodné formy podnikání při otevření restaurace. V teoretické části je popsána problematika franchisingu a následně rozepsán postup při otevření franchisové restaurace. V praktické části je toto téma uvedeno do praxe. Je zde ukázán postup otevření franchisové pobočky řetězce Taco …víceAbstract:
This Bachelors Thesis deals with the choice of form of entrepreneurship in gastronomy. The aim of this Thesis is to facilitate the decision making process when choosing the form of business for the restaurant opening. The theoretical part describes the issue of franchising and subsequently the description of the procedure for opening a franchise restaurant. This topic is put into practice in the practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 10. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/50864
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2016
- Vedoucí: Ladislav Hartman
- Oponent: Vlastimil Mejdrech
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/50864
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
Lukáš Drápela -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Tradiční a novodobé pivní restaurace
Barbora Hlavatá -
Optimalizace provozu restaurace Archa v Olomouci
Markéta Skoumalová -
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Vzájemný vztah poptávky po staročeské gastronomii a nabídky vybrané restaurace
Kateřina Heroutová -
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Matěj Vimr