Markéta Šimáčková

Bakalářská práce

Podnikání v gastronomii formou franchisingu

Franchising as a form of entrepreneurship in gastronomy
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá volbou formy podnikání v gastronomii. Cílem této práce je usnadnění rozhodování při volbě vhodné formy podnikání při otevření restaurace. V teoretické části je popsána problematika franchisingu a následně rozepsán postup při otevření franchisové restaurace. V praktické části je toto téma uvedeno do praxe. Je zde ukázán postup otevření franchisové pobočky řetězce Taco …více
Abstract:
This Bachelors Thesis deals with the choice of form of entrepreneurship in gastronomy. The aim of this Thesis is to facilitate the decision making process when choosing the form of business for the restaurant opening. The theoretical part describes the issue of franchising and subsequently the description of the procedure for opening a franchise restaurant. This topic is put into practice in the practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 10. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2016
  • Vedoucí: Ladislav Hartman
  • Oponent: Vlastimil Mejdrech

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/50864

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management