Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny – Bc. Magdaléna DARDOVÁ
Bc. Magdaléna DARDOVÁ
Master's thesis
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Abstract:
Diplomová práce se zabývá hodnocením bezlepkových těstovin. Těstoviny byly hodnoceny pomocí zkoušek vařením a senzorického hodnocení. Vybrány byly čtyři druhy těstovin, které měly jako základ použitou kukuřičnou mouku a dále obsahovaly různé množství dalších složek a přídatných látek. Zkoušky vařením probíhaly podle metodiky a zahrnovaly stanovení vařivosti, vaznosti, bobtnavosti a sedimentu. Stanovenou …moreAbstract:
This diploma thesis looks into the subject of gluten free pasta. They were evaluatded in boling test and from the point of taste. There were four groups of pasta selected, who are based on maize starch and it also contained many other igredients. The boiling test was conducted directly by the metodics and contents the boiling evaluation signs, binding, swelling capacity and sediments. Recommended time …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DARDOVÁ, Magdaléna. \textit{Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2017. Available from: https://theses.cz/id/uhn7mn/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
DARDOVÁ, Magdaléna. Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agriculture Engineering
Theses on a related topic
-
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na těstoviny
Adéla KRŮČKOVÁ -
VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
Eva Matulíková -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na těstoviny
Adéla KRŮČKOVÁ -
Bezlepkové těstoviny
Radek Koudelka -
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
Victoria Patricie Lehkoživová -
Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka
Petra Lupínková -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Tereza BLÁHOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights